< > Információk
Kategóriák

SVAKOM BDSM szett Limited Kit Box - Phoenix Neo vibrátor, bilincs, szemmaszk, paskoló

32 090 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Svakom

SVAKOM BDSM szett Limited Kit Box

A Svakom 2012-es indulása óta nemzetközileg elismert márkává nőtte ki magát az erotikai termékek piacán. A csúcsminőségű örömszerzők gyártója egy szettbe foglalta a tökéletes szexélményeitekhez szükséges erotikus eszközöket.

 

Ismerősen cseng a BDSM szexuális irányvonal?

Nem véletlen, hiszen a vad szexuális szerepjátékok iránti érdeklődést E.L. James trilógiájának első része,  A szürke ötven árnyalata (Fifty Shades of Grey) szinte azonnal magas szintre emelte. A BDSM egy mozaikszó, a Bondage & Discipline (B&D), Domination & Submission (D&S), Sadism and Masochism (S&M) amely magyarul a kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus fogalmakat jelöli. Ha partnereddel igazán bevállalósak vagytok, talán megtaláltátok a nektek való kategóriát.

 

A BDSM szexélmények egyik alapja lehet a kötözés nyújtotta izgalom.  Ha tetszik, hogy partnered uralkodhat tested fölött, amíg te mozdulni sem tudsz, vagy éppen te vennéd át az irányítást, akkor a Svakom Limited Kit Box örömszerző szett kiváló kelléke lehet a következő együttléteteknek. A fetish-játékok nagy népszerűsége nem véletlen. A szabadságérzet csökkentése izgalommal tölti meg az egész testet, ami jó alapjául szolgálhat egy vad aktusnak. Ehhez kiegészítésként a vibrációs funkciójú erotikus eszközök egészen a csúcsig vezethetnek a játszadozásotok során. A Svakom Limited Kit Box termékei minőségi anyagok felhasználásával készültek. Egy rendkívül vad előjáték kellékeiről, vagy akár egész szexet végigkísérő szexjátékokról beszélhetünk. Ez csak rajtatok áll.

 

A szett tartalma:

  • bilincs
  • Svakom Neo vibrátor
  • paskoló
  • szemmaszk

 

A Svakom Phoenix Neo:

prémium minőségű, stílusosan gyönyörű, ergonómiailag kialakított, 2 az 1-ben vibrátor, ami könnyedén ötvözi a hüvelyi és a csiklóizgatást. Egy olyan újítás a Svakom részéről, ami főként a Webhez lett kifejlesztve. A Svakom Phoenix Neo egyszerre 2 motorral kényezteti a hüvelyedet és a csiklódat. Manuálisan és applikáción keresztül is lehet irányítani. Manuálisan 11 rezgési funkcióval tudunk játszani. A vibrátort a Svakom saját applikációján keresztül is vezérelheti, különböző módokkal és intenzitásokkal játszhat. Az applikáció ingyenes, amely Android és iOS rendszerekre is letölthető. Bluetooth-on keresztül tud csatlakozni a telefonhoz. Az applikációval interaktív vezérlés érhető el, interaktív webkamerához, 2D-s interaktív videókhoz is csatlakoztatható, és távolról is működtethető. A partnerrel közös videókhoz és egyéb játékokhoz egy másik, fejlettebb alkalmazás, a FeelConnect3 alkalmazás szükséges. Az alkalmazás zökkenőmentes működéséhez fiókot kell létrehozni, mivel a vendégek nem férhetnek hozzá minden funkcióhoz. A 2 motor és a kettős stimuláció megduplázza örömét minden alkalommal. A nagyobb, enyhén hajlított törzs gondoskodik a G-pont stimulációjáról, míg a kisebb, keskenyebb ág kiválóan izgatja a csiklót. Kiváló minőségű, puha szilikonból készült, selymes felülete, rugalmas tengelye és a csiklóizgatója finoman illeszkedik a testedhez a maximális élvezet érdekében. Bordázott felülete még élvezetesebbé teszi használatát. A Svakom csak a legjobb minőségű motorokat használja, amelyeket a legjobb gyártóktól szállítanak. A motorjaink erősek, csendesek és hosszú élettartamúak. A Phoenix Neo környezetbarát szilikonból készült, minden szigorú teszten átmegy, mielőtt piacra került. A Svakom Phoenix Neo vízálló, így tökéletes társ az érzéki élvezetekhez a zuhanyozóban, vagy a fürdőben. A Svakom Phoenix Neo már extra hosszú élettartamú akkuval  rendelkezik, amely több órányi szórakozást biztosít egyetlen töltéssel. Ha Svakom Phoenix Neo-nak kifogyna az energiája, akkor a beépített akkumulátorokat újratöltheted a csomagolásban mellékelt USB-töltőkábellel.

 

Termék előnyei:

  •  több erotikus kiegészítő egy csomagban

  • prémium minőség

 

Tegyétek izgalmassá szeretkezéseiteket a Svakom Limited Kit Box BDSM szettjével!

 

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!